Lasten ja nuorten purjehduskoulu keskellä Helsinkiä

Aloita hauska ja reipas urheiluharrastus yhdessä Suomen suurimmista lasten purjehduskouluista! HSS tarjoaa lasten ja nuorten purjehdusopetusta ja –valmennusta kokeneiden ja koulutettujen ohjaajien vetämänä keskellä kauneinta Helsinkiä. Meillä opit purjehtimaan ja purjelautailemaan, saat uusia ystäviä ja pääset mukaan laadukkaaseen valmennukseen sekä aktiiviseen urheiluseuratoimintaan. SPV valitsi 2022 HSS:n Vuoden junioriseuraksi ja päävalmentajamme Nicolas Vidalin Vuoden juniorivalmentajaksi.

Tule mukaan kesäleireille ja alkeiskursseille!

Kesällä 2023 järjestämme neljä suosittua lapsille ja nuorille suunnattua leiriä. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Säännölliseen harjoitustoimintaan pääset mukaan ilmoittautumalla alkeis- ja harrastusryhmiimme. Jos et päässyt kokeilemaan Try out day -tapahtumassa, voit ilmoittautua mukaan ja käydä kokeilemassa kahdet treenit ennen sitoutumista koko kaudeksi.

Huippuvalmennusta edistyneemmille

Alkeisryhmistä juniorit siirtyvät kilpapurjehduskouluun ja sieltä eteenpäin Racing Team -joukkueisiin. Racing Team -joukkueista löydät lisäinfoa ”Huippuvalmennus” -sivun alta. Kaikki toimintamme on ympärivuotista eli harjoittelemme purjehdukseen liittyviä taitoja niin kesällä kuin talvellakin.

Laadukasta seuratoimintaa

HSS on saanut Suomen Purjehdus ja Veneilyn sekä Olympiakomitean myöntämän tähtiseurastatuksen tunnustuksena laadukkaasta urheiluseuratoiminnasta lasten ja nuorten parissa. Ilo ja innostuneisuus, kuten myös kaveruus sekä turvallisuus ovat avainsanoja toiminnassamme. Kaikki juniorimme sitoutuvat noudattamaan HSS:n junioreiden pelisääntöjä. Sääntöjen noudattaminen on ehdoton edellytys toiminnassa mukana olemiselle.

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.


Seuraavat tapahtumat

toukokuu: Opti Fun, Youth Green ja Opti Beginner -ryhmät aloittavat vesiharjoitukset

kesäkuu: kesäleirit alkavat

heinäkuu: alkeisryhmien yhteistreenit

elokuu: kesäleirit jatkuvat, Hyvän Tuulen Regatta

syyskuu: viimeiset viikkoharjoitukset

lokakuu: sisätreenit alkavat, Uno Trophy & Kääpiö Cup

Seuraa meitä

Facebookissa

Instagramissa


Purjehduskoulu

Harjoitusryhmät

Kaikkien ryhmien kuvaukset, tavoitteet, aikataulut ja vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löydät Harjoitusryhmät-sivulta.

Leirit

HSS järjestää useita viikon kestäviä purjehdusleirejä kaiken ikäisille junioireille. Lue lisää Kesäleirit-sivulta! lmoittautuminen ensi kesän purjelautailukursseille on myös auki. Lue lisää purjelautailusta ja ilmoittaudu mukaan täällä!

Valmennus

Jokaisella ryhmällä on oma vastuuvalmentaja. Vastuuvalmentajien apuna toimivat apuvalmentajat. Apuvalmentajat aloittelevat valmentamista oman kilpapurjehdusuransa ohessa. Kaikki HSS:n valmentajat ovat käyneet Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton ohjaajan peruskurssin tai vastaavan koulutuksen.

Vastuuvalmentajien ja apuvalmentajien lisäksi meillä on liuta muita valmentajia, jotka sijaistavat ja ovat esimerkiksi leireillä mukana. Moni heistä kilpailee itse vielä aktiivisesti eikä pysty valmentamaan säännöllisesti.

Valmentajiemme esittelyt löydät täältä.

Haluatko tulla valmentamaan HSS:lle? Ota yhteyttä Nicoon, yhteystiedot sivun alaosassa.

Yhteystiedot

Lisätietoja HSS:n junioritoiminnasta antaa päävalmentaja Nico Vidal

nico@helsinkisailing.com, puh. +358 50 377 75 58,

ja junioripäällikkö Pekka Koponen

pekka@helsinkisailing.com, puh. +358 40 5017114