Ellan menestyksekäs purjehduskausi

Purjehduskesä on loppusuoralla ja tässä pieni raportti. Kyseessä folkkari luokka ja veneenä Ella FIN 300

Kausi alkoi tuttuun tapaan HTPS,än viikkokilpailusarjalla. Sarja on hauska ja antoisa . Tuloksena sarjan voitto 14 veneen fliitissä.

Ensimmäinen varsinainen kilpailu oli HTPS.än järjestämä vuosipäiväkilpailu joka alkoi pahimmalla mahdollisella tavalla. Pieni kolari lensimmäisessä lähdössä toisen veneen kanssa ja naps, peräsin poikki. Kisa jäi väliin ja fiilis oli että tämähän piti olla meidän kausi.

Peräsin korjaukseen ja rinta leukaan, Kaksi viikkoa aikaa saada peräsin kuntoon ja osallistua

Spring cuppiin joka oli ensimmäinen ranking kilpailu. Kaikki kunnossa ja voitto kisasta. Tässä kisassa vierailevana keulagastina Daniel joka on myös aktiivinen purjehtija sailing centterin keskiviikkokisoissa.

Seuraavana Helsingin regatta. Oma porukka kasassa ja ylivoimainen  voitto, ei purjehdittu viimeistä lähtöä.

Seuraava purjehdus taival oli eskaaderipurjehdus Hangon regattaan. Yöpymis paikkana oli Barösundin Scola. Oli huikee fiilis kun ruokapöydän ympärillä oli 23 henkeä, muutaman Hai purjehtijan avustuksella.

Hangon regatassa tuli tiukan kisan jälkeen kakkos sija yhden pisteen Eki Aikalan jälkeen.

Osallistuimme myös folkkareiden Gold Cuppiin Tansakassa jossa kovassa porukassa sija 14/53

SM kisat lähestyy mutta vielä oli BS Classic regatan vuoro. Regatta voitettiin mutta kisa oli tiukka. Ennen viimeistä lähtöä oli kolmella venekunnalla mahdollisuus voittoon. Vierailevana keskigastina upea purjehtija Kim Konttinen.

Vihdoin SM kisat Hoskilla. Tänä vuonnna oli varmasti kovatasoisin kilpailu kautta aikojen ja onneksi olen sanonnut tämän lauseen myös ennen kisoja.