Jokaisella purjehtijalla tai lautailijalla pitää olla oma kaulukseton jollaliivi harjoituksissa.  Hyvä liivi on suurinpiirtein tämännäköinen. Neopreenitossut ja ­hanskat ovat hyvät niin kuivapuvun kuin märkäpuvun kanssa. 

Ryhmäkohtaiset varustesuositukset tai -vaatimukset löydät jokaisen ryhmän kuvauksesta. Kaikissa ryhmissä käytetään seuran sponsorien logoin varustettuja väriliivejä. Kuivapuku ja märkäpuku ovat parhaita varusteita ja kuivapuku Opti Green ryhmäläisille pakollinen varuste toukokuun ajan.

Huolehtikaa aina vaihtovaatteet sekä tarpeeksi lämmintä vaatetta treeneihin, mutta kuitenkin niin etteivät ne rajoita liikkuvuutta. On hyvä muistaa, että merellä on aina paljon kylmempi kuin maissa. Vaikka kotipihalla olisi lämmin saattaa merellä tuuli olla todella kylmä.

Hankinta

Paras hintalaatusuhde purjehdusvarusteille löytyy nettikaupoista. HUOM. varaa viikko aikaa lähetyksen saapumiselle kotiin. Mm. seuraavat internetissä toimivat liikkeet myyvät kuivapukuja, märkäpukuja, jollaliivejä ja muita neopreenivarusteita:                                        

●  Trident www.tridentuk.com                 

●  Wetsuit Outlet www.wetsuitoutlet.co.uk 

Seuraavat liikkeet Lauttasaaressa myyvät myös kuivapukuja, jollaliivejä ja neopreenivarusteita sekä muita varusteita. HUOM. varautukaa siihen että myöhään keväällä ei välttämättä kaikkia kokoja löydy hyllystä.                                

●  Captain’s Shop www.captainsshop.fi                 

●  Pro Sailor www.prosailor.fi 

●  Helsinki Surf Shop www.helsinkisurfshop.fi

Nykyään varusteita saa myös useista ketjuista, etenkin sesonkiaikaan, kuten XXL Sport, Motonet ja Biltema

Järjestämme käytettyjen varusteiden kirpputorin lauantaina 22.4.2017 seuralla.