Valmenna tiimisi huippukuntoon purjehtimalla

 Täydellinen tiimi- tai kokouspäivä! Yhdistä merellisen Helsingin ainutlaatuinen kokouspaikka Liuskasaari, ja elämyksellinen tiimityöharjoittelu Americas Cup -veneillä.

Purjehduksen tunnelmaan pääset heti Juha Haanperän videon myötä. Samalla voit jo kuvitella tiiminne mukaan veneisiin ja purjehtimaan.

Haluatko järjestää asiakkaillesi tai henkilökunnallesi unohtumattoman kokemuksen tiimityöskentelystä? Tulkaa purjehtimaan. Huippuvalmentajamme kertovat tiimityöskentelystä ja opettavat Match Race -kilpapurjehduksen alkeet. Tämän jälkeen suunnataan radalle ottamaan mittaa toisista. On vaikea löytää Match Race -purjehdusta tehokaampaa tiimityöskentelyn opetusta.

Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvita, tapahtuma sopii naisille ja miehille, nuorille ja vanhemmille. Satamassa odottavat palkinnot sekä voittajille että vastakilpailijoille. Jos haluatte mieluummin vain risteillä Helsingin saaristossa, niin se käy yhtä hyvin. Ennen purjehdusta voitte järjestää työkokouksen kokoustiloissamme, ja purjehduksen jälkeen teitä odottaa loistoillallinen HSS Paviljongissa

Veneemme ovat Americas Cup harjoitusveneitä ja vuoden 2012 olympialaisten match veneitä, mutta sopivat ensikertalaisille siinä missä kokeneemmillekin purjehtijoille. Kipparimme huolehtivat kaikesta oleellisesta, ja purjehduskeskuksemme tarjoaa osallistujille sekä vaatteet että pelastusliivit. Mukaan tarvitaan pelkät urheilukengät. Purjehdukset järjestetään HSS:n Liuskasaarella, Merisatamassa aivan Helsingin keskustan tuntumassa.

Veneet ja hinnat

SM 40

  • Pelle Pettersonin suunnittelema 12 metrinen match vene
  • Kipparin lisäksi 5 henkeä, hinta 1200 euroa alv0% / 4 tuntia
  • Veneitä 2kpl

Elliot 6

  • Greg Elliotin suunnittelema 6 metrinen 2012 kesäolympialaisten naisten match vene.
  • Kipparin Lisäksi 2 henkeä, hinta 600 euroa alv0% / 4 tuntia
  • veneitä 6 kpl