Hyvää seuraa tarjolla

HSS on purjehdusurheiluseura, jonka toiminta-ajatuksena on luoda puitteet koko elämän kattavalle merelliselle ulkoilmaharrastukselle. Purjehdusharrastus voi alkaa vauvaiässä koko perheen kesälomapurjehduksena, edeten juniorikoulutusohjelman kautta kilpapurjehtijaksi tai vapaa-ajan purjehdusharrastajaksi, edelleen romanttisen paripurjehduksen jälkeen purjehtijaperheeksi ja lopuksi senioripurjehtijaksi, ¨harmaalokiksi¨, jonka tarinoita maailman meriltä nuoremmat ahmivat korvillaan.

Tule mukaan HSS:n kumppanuusohjelmaan

Koe ensin tunnelma ja vuokraa tilat juhlalle, kokoukselle tai yritystapahtumalle yrityspurjehduksen merkeissä! Nauti näköalasta vanhan pursiseuran edessä ja ympäristöstä, sitten voimme keskustella kumppanuudesta.

Positiiviseen kierteeseen voi heittäytyä mukaan missä tahansa elämäntilanteessa, heti kun meri kutsuu. Tule mukaan toimintaamme! Tarjoamme hyvää seuraa!

Arvokkaampaa yhteistyötä

HSS haluaa toimintansa kautta luoda arvokkaampaa yhteistyötä ja tuottaa yhteistyökumppaneilleen lisäarvoa!

 • Jatkuvasti teknisesti kehittyvä purjehdusurheilu ja eri-ikäiset innostuneet harrastajat, tarjoaa laajan viiteryhmän, oli yritysyhteistyön tavoite markkinointiviestinnällinen tai yhteiskuntavastuullinen. Kumppanin näkyminen ja osallistuminen luontevasti pursiseuran eri tapahtumissa sekä niiden taltioiminen ja levittäminen eri kanavissa, on syvempää yhteistyötä
 1. Yritysyhteistyöhön liittyviä perusperiaatteita

 • Pelkkä näkyvyys ei kuitenkaan ole enää riittävä vaan annettavan vastineen osalta on oltava uudenlaista toimintaa ja palveluja sekä sisällön jatkuvaa parantamista, jotta saavuttaisimme syvemmän ja tuottavamman yhteistyön yrityskumppaneidemme kanssa!
 • Yhteistyökumppaneiden panostus toimintamme tukemiseksi pitää alusta alkaen kohdentaa tarkkaan, esim. aikaan ja paikkaan tai johonkin tiettyyn asiaan, jotta yritys tietää ja ymmärtää mitä he tukevat.
 • Tämä tarkoittaa myös jatkuvaa yritysyhteistyön ylläpitoa ja aktiivista syventämistä!
 • Yritysyhteistyön toteutuksesta ja yksityiskohdista on myös pidettävä tarkkaa kirjaa, jotta on mahdollista seurata yhteistyön etenemistä kaikissa vaiheissa – ja kertoa yrityksille miten hyvin asiat toimivat kun he ovat mukana!
 • Kumppaneille annettava vastine sisältää myös sen, että me kaikki aina ja joka tilanteessa muistamme kertoa kaikille muille ”ja tämän on tehnyt mahdolliseksi.. tätä toimintaa on tukenut!”

Mikael Aminoff +358 400 412805 | partners@helsinkisailing.com

Ahti Leväaho +358 50 5810800 | partners@helsinkisailing.com

Yritysyhteistyön rakenne, sisältö ja vastine

 1. Yhteistyökumppani, partneri
 2. Tukijakumppani
 3. Toimittajakumppani
 4. Mediakumppani
 5. Tapahtumakumppani
 6. Rahastot, säätiöt, kaupunki, valtio ym.

Tarjoamme HSS:n yhteistyökumppaneille vastineeksi erilaisia ”paketteja ja palveluja” myönteisen näkyvyyden lisäksi. Yhteistyömme tavoitteena on tukea yrityksen liiketoimintaa ja kehittää yrityskuvaa!

Tule mukaan HSS kumppanuusohjelmaan! Koe ensin pursiseuran tunnelma ja ympäristö. Vuokraa tilat juhlalle tai kokoukselle. Nauti upeasta merinäköalasta pursiseuran edessä, sitten voimme keskustella kumppanuudesta.

Mikael Aminoff +358 400 412805 | partners@helsinkisailing.com
Ahti Leväaho
+358 50 5810800 | partners@helsinkisailing.com

Vahvat tavaramerkit ovat yritykselle arvokkaita -esite

Lataa esitteitä

Täältä löydät erilaisia esitteitä seuran toiminnasta. Lataa esite PDF muodossa ja toimita eteenpäin.

Open Island päivä toukokuun puolivälissä – yritys mukaan tapahtumaan

Seuran purjehduskilpailut – yritys seuraamaan kisoja ja syömään tai kokoustamaan saarella

Yhteistyökumppanimme

Audi-elämys

Audi on enemmän kuin pelkkä auto. Se on huippumuotoilua ja edistyksellistä teknologiaa. Se on ennennäkemättömiä innovaatioita ja turvallisuutta. Se on kiehtovaa historiaa ja huikeita visioita. Se on menestyksellistä urheilua ja kiehtovia tapahtumia. Se on kokemuksia ja elämyksiä. www.audi.fi

Tätä on Nordean Private Banking

Tervetuloa Private Bankingiin! Tarjoamme sinulle Nordean parhaat palvelut: pitkän asiakassuhteen, luotettavan kumppanin tuen ja omiin tarpeisiisi räätälöityä varallisuudenhoidon neuvontaa. Tiivis yhteistyö oman yhteyshenkilösi kanssa on keskeisintä palvelussamme. www.nordea.fi/private-banking/

Climecon tarjoaa niitä vähän parempia ilmanvaihtoratkaisuja

Climecon on suomalainen, Helsingistä maailmalle ponnistava firma, joka tarjoaa niitä vähän parempia ilmanvaihtoratkaisuja yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Kausalan ja Pihtiputaan tehtailla valmistuu ilmanvaihdon päätelaitteita, ammattikeittiön ilmanvaihtoratkaisuja, teollisuustilojen ilmanpuhdistusratkaisuja sekä ulkosäleikköjä ja katoksia. Climeconin fiksuilla, laadukkailla ja tyylikkäillä laitteilla varmistetaan puhdas sisäilmasto kodeissa, kouluissa, työpaikoilla ja julkisissa tiloissa. Sisätilojen ilmaston jatkuvan parantamisen lisäksi puhdas luonto, meri ja purjehdus ovat tärkeitä climeconlaisille. www.climecon.fi

Saalasti – Bioenergiatuotteiden pioneeri

Saalasti Oy on maailman johtavia biopolttoaineiden käsittelyyn tarkoitettujen laitteiden valmistajia, jonka tuotteita käytetään kaikkialla maailmassa. Koneemme toimivat pääasiassa suurissa voimalaitoksissa ja sellutehtaissa. Päätuotteemme ovat erilaiset murskaimet ja hakkurit sekä kuorta kuivaavat kuoripuristimet. Toimitamme myös kokonaisia biomassankäsittelylaitoksia. www.saalasti.com

Piippo – olemme yksi maailman johtavista paalausverkkojen ja -lankojen valmistajista

Fokusoimme siihen minkä osaamme parhaiten. Menetelmä- ja teknologiaosaamisemme yhdistettynä tiiviiseen yhteistyöhön takaavat jatkossakin edelläkävijöiden ratkaisut. Olemme onnistuneet, kun saamme aikaan 30 prosenttia ekologisemman tuotteen kuin muut, jos loppukäyttäjämme säästää 20 prosenttia vuoden kokonaiskustannuksissaan tai kun jätettä syntyy huomattavasti vähemmän kuin aikaisemmin.

Moderni konekanta, valikoivat raaka-aineostot ja pitkän kokemuksen kautta saavutettu osaamisen taso antavat meille hyvät mahdollisuudet tavoitteidemme saavuttamiseen. Tuotekehityksemme lähtökohta onkin, että kaiken voi tehdä paremmin ja kestävämmin – ja aina tiiviissä yhteistyössä. www.piippo.fi