Hyvää seuraa tarjolla

HSS on purjehdusurheiluseura, jonka toiminta-ajatuksena on luoda puitteet koko elämän kattavalle merelliselle ulkoilmaharrastukselle. Purjehdusharrastus voi alkaa vauvaiässä koko perheen kesälomapurjehduksena, edeten juniorikoulutusohjelman kautta kilpapurjehtijaksi tai vapaa-ajan purjehdusharrastajaksi, edelleen romanttisen paripurjehduksen jälkeen purjehtijaperheeksi ja lopuksi senioripurjehtijaksi, ¨harmaalokiksi¨, jonka tarinoita maailman meriltä nuoremmat ahmivat korvillaan.

Tule mukaan HSS:n kumppanuusohjelmaan

Koe ensin tunnelma ja vuokraa tilat juhlalle, kokoukselle tai yritystapahtumalle yrityspurjehduksen merkeissä! Nauti näköalasta vanhan pursiseuran edessä ja ympäristöstä, sitten voimme keskustella kumppanuudesta.

Positiiviseen kierteeseen voi heittäytyä mukaan missä tahansa elämäntilanteessa, heti kun meri kutsuu. Tule mukaan toimintaamme! Tarjoamme hyvää seuraa!

Arvokkaampaa yhteistyötä

HSS haluaa toimintansa kautta luoda arvokkaampaa yhteistyötä ja tuottaa yhteistyökumppaneilleen lisäarvoa!

 • Jatkuvasti teknisesti kehittyvä purjehdusurheilu ja eri-ikäiset innostuneet harrastajat, tarjoaa laajan viiteryhmän, oli yritysyhteistyön tavoite markkinointiviestinnällinen tai yhteiskuntavastuullinen. Kumppanin näkyminen ja osallistuminen luontevasti pursiseuran eri tapahtumissa sekä niiden taltioiminen ja levittäminen eri kanavissa, on syvempää yhteistyötä
 1. Yritysyhteistyöhön liittyviä perusperiaatteita

 • Pelkkä näkyvyys ei kuitenkaan ole enää riittävä vaan annettavan vastineen osalta on oltava uudenlaista toimintaa ja palveluja sekä sisällön jatkuvaa parantamista, jotta saavuttaisimme syvemmän ja tuottavamman yhteistyön yrityskumppaneidemme kanssa!
 • Yhteistyökumppaneiden panostus toimintamme tukemiseksi pitää alusta alkaen kohdentaa tarkkaan, esim. aikaan ja paikkaan tai johonkin tiettyyn asiaan, jotta yritys tietää ja ymmärtää mitä he tukevat.
 • Tämä tarkoittaa myös jatkuvaa yritysyhteistyön ylläpitoa ja aktiivista syventämistä!
 • Yritysyhteistyön toteutuksesta ja yksityiskohdista on myös pidettävä tarkkaa kirjaa, jotta on mahdollista seurata yhteistyön etenemistä kaikissa vaiheissa – ja kertoa yrityksille miten hyvin asiat toimivat kun he ovat mukana!
 • Kumppaneille annettava vastine sisältää myös sen, että me kaikki aina ja joka tilanteessa muistamme kertoa kaikille muille ”ja tämän on tehnyt mahdolliseksi.. tätä toimintaa on tukenut!”

Mikael Aminoff +358 400 412805 | partners@helsinkisailing.com

Ahti Leväaho +358 50 5810800 | partners@helsinkisailing.com

Yritysyhteistyön rakenne, sisältö ja vastine

 1. Yhteistyökumppani, partneri
 2. Tukijakumppani
 3. Toimittajakumppani
 4. Mediakumppani
 5. Tapahtumakumppani
 6. Rahastot, säätiöt, kaupunki, valtio ym.

Tarjoamme HSS:n yhteistyökumppaneille vastineeksi erilaisia ”paketteja ja palveluja” myönteisen näkyvyyden lisäksi. Yhteistyömme tavoitteena on tukea yrityksen liiketoimintaa ja kehittää yrityskuvaa!

Tule mukaan HSS kumppanuusohjelmaan! Koe ensin pursiseuran tunnelma ja ympäristö. Vuokraa tilat juhlalle tai kokoukselle. Nauti upeasta merinäköalasta pursiseuran edessä, sitten voimme keskustella kumppanuudesta.

Mikael Aminoff +358 400 412805 | partners@helsinkisailing.com

Ahti Leväaho +358 50 5810800 | partners@helsinkisailing.com