Trutar till Skanslandet

Gråtrutarnas utflykt till Skanslandet sker redan onsdagen den 15 juni. Vi far antingen med segelbåt från HSS eller med förbindelsebåt från Salutorget. Missa inte möjligheten att besöka den natursköna ön tillsamman med dina trutvänner.

Vill du färdas från HSS, så träffas vi där kl 14 och far antingen för segel eller motor till Skanslandet. Rabbe Nevalainen ställer upp med sin fina båt Cantina och Rolf Kokkola med Amanda.

Far du hellre med förbindelsebåt går den från Lübeckskajen vid Salutorget kl 15. Kati Tähkäpää tar vant hand om dem som kommer den vägen

På Skanslandet rekommenderar vi en (gemensam) vandring till Alexandersskansen,- en förbluffande fin fästningsdel som ligger högst på ön med utsikt över havet och infarten till Helsingfors. Artikel om skansen finns i Hbl 7.6. sid.15. Promenaden dit torde vara lagom för trutar.  Möjlighet till förfriskningar finns kring hamnen. För de raskaste finns en runda runt hela ön.

Anmälningar till rolf.kokkkola@netti.fi  tel 040 5284297 senast månd 13.6. Ange om du startar från HSS eller Salutorget.

Seniorkommittén