Hej på er Gråtrutar – Nu skall vi träffas igen

Det blir sits på HSS torsdagen 16 september kl 17. Vi träffas i det fint nyinredda biblioteket i klubbhusets flygel (Kurres bostad). Kim Weckström kåserar om klassikerseglingens utveckling som har kulminerat i de internationella tolvornas VM i Helsingfors i augusti där Finland hade tre tolvor med, en av dem från HSS. Vem hade kunnat tro det. Kim var info- och pressansvarig för VM.

I övrigt firar vi vårt återseende och kan också ta oss en matbit (ex. seglarportion 13,50).

Anmälningar till rolf.kokkola@netti.fii  040 5284297 senast 14.9. Inbjudan gäller som tidigare gråtrutar avec.

Oktoberseglats

Världsomseglaren Tapio Lehtinen Har inbjudit gråtrutarna till en dagseglats någon gång i oktober med den nya projektbåten Galiana (Swan 55). En inbjudan som säkert lockar de tuffare av oss. Vi återkommer med närmare detaljer.

Nya gråtrutar

Det finns flera tiotal HSSare som nu för första gången får gråtrutspost. Efter den långa pausen i verksamheten har vi nämligen ur matrikeln plockat ut adresser till sådana som uppfyller gråtrutskriterierna (65 år fyllda och/eller 35 år medlem i HSS). Välkomna!

Återupptagen verksamhet

Seniorkommittén bedömde vid sitt möte 31.8 att det nu var dags för verksamhet. Visserligen hör trutarna allmänt till riskgrupper men är å andra sidan dubbelvaccinerade. Vi följer i verksamheten alla de för tillfället gällande restriktionerna.

Med förhoppning om ett glatt återseende

Seniorkommittéen