Ny energi till besiktningen – Besiktningschef Samir Hiltunen

Jag blev medlem i  HSS 2020. Erfarenhet av båt- och segelsällskap har jag redan från BSF, där jag har varit medlem sedan 2009.  Jag gick med i HSS för att också kunna åka båt närmare mitt nuvarande hem. Båtliv och passion för min egen båt har gått igenom livet, så idag äger jag en segelbåt. Segelturer har jag gjort bade på de finländska vattenvägarna som runt i världen, på Östersjön och i Karibien. Läs mera…

Under åren har jag deltagit i BSF:s aktiviteter. Jag har varit involverad i organiseringen av tävlingar upp till FM-EM-nivå. Jag ansvarar också för BSF:s motorbåtar för underhåll etc. Jag har jobbat som besiktningsman i ungefär 2 år nu och nu även på HSS. Mina hobbyer inkluderar båtliv, föreningsverksamhet, utförsåkning och resor. Vi träffas på Skifferholmen.