Hösttalko lördagen den 24.10.2020

Höstens gemensamma talko på Skifferholmen är inkommande lördag. Sällskapet har ingen hamnpersonal och därför sätter vi holmen i vinterskick med medlemskrafter. Speciellt ber vi båtägarna med besättningar ställa upp. Även juniorer och Sailing Center har egna arbetsuppgifter. Lämpliga uppgifter finns åt alla. Vi träffas Västra skjulet där Rosa & Kristina organiserar arbeten. SC börjar kl. 10, båtägarna kl. 11 och juniorerna 11-12. Klä dig varmt, ta med arbetshandskar och mellanmål. Sällskapet bjuder på grillkorv och talkodrycker. Vi beaktar naturligtvis säkerhetsavstånd och övriga rekommendationer under hela dagen.

  • hyllorna på plats i Skiffergrundets mastskjul samt masterna in
  • östra mastskjulets väggar på plats
  • vattenslangarna bort från bryggorna
  • 2 ribbar upp och in i skjulet, 2 Elliottar upp
  • onöjdiga båtbockar, presenningar, virke och skräp i containers
  • utemöblerna i vinterförvar
  • ved till klubbrummet osv.

Färjan kör non-stop från och med klockan 10. Vi ses på lördagen!