Samseglats och besök hos Brändö Seglare

Gråtrutarnas samseglats onsdagen den 13 juni går i år över Kronbergsfjärden till Brändö Seglare. Vi är inbjudna att delta i BS klubbafton kl 18 med progam och gemensam måltid i den trivsamma paviljongen. Mera detaljer senare, men trevligt blir det. 

Båttägande gråtrutar erbjuder plats ombord för dig som vill segla. Vi träffas på HSS kl 15 och landar efter en liten segeltur på BS. Efter sitsen återvänder vi till HSS.

Du kan också komma landvägen kl 18 om det passar bättre. Man kommer till BS med buss nr 16, stiger av vid Lars Soncks väg och promenerar ca 500 m, eller med metro, stiger av i Brändö och promenerar ca 1,5 km. Bil eller taxi fungerar också.

Anmälningar till rolf.kokkkola@netti.fi eller tel. 040 5284 297 senast månd 11.6. Inbjudan gäller som vanligt gråtrutar avec. (Gråtrut = 35 år medlem och/eller 65 år fyllda) Ange om du seglar med eller kommer landvägen.

Vi ses

Seniorkommittén