Purjehduksen koulumestaruuskilpailut yläasteen oppilaille ja kouluille

Helsingfors Segelsällskap r.f. (HSS), Brändö Seglare r.f. (BS) ja Suomen purjehdus ja veneily r.y. (SPV) järjestävät taas yhteistyönä perinteisen valtakunnallisen Purjehduksen koulumestaruuskilpailun perjantaina 14.9.2018 Merisatamassa Helsingissä. Kilpailu purjehditaan HSS Sailing Centerin neljän purjehtijan Laser 16 –nosto- köliveneillä.

Kilpailuun saavat osallistua yläasteen koulut yhdellä neljän henkilön joukkueella. Koska tarkoituksena on esitellä kilpapurjehdusta uusille sporttisille nuorille ja saada uusia harrastajia lajin pariin, neljän henkilön joukkueet muodostetaan siten, että kaksi joukkueesta ovat jonkin Suomen Purjehdus ja Veneily r.y.:n virallisen junioriluokan ranking-sarjoissa purjehtivia purjehtijoita (Optimisti, Zoom8, E-jolla, Laser, 29er), mutta kolmas ja neljäs joukkueen jäsen ovat mukana oppimassa ja tutustumassa lajiin. Veneen kipparin tulee hallita kilpailusäännöt.

Kilpailujen suurin mahdollinen osallistujamäärä on 21 joukkuetta. Koulu voi ilmoittaa kisaan useamman joukkueen, mutta mikäli ilmoittautumisia on yli 21, yhden koulun osallistumisoikeus voidaan rajoittaa yhteen tai kahteen joukkueeseen. Ilmoittautumisjärjestys määrittää mitkä joukkueet saavat osallistua kilpailuun. Lisäjoukkuepaikat jaetaan ilmoittautuneiden joukkueiden kesken tasaisesti, ottaen ilmoittautumisjärjestyksen huomioon.

Joukkueen vastuulla on varmistua, että purjehtijoilla on voimassa oleva tapaturmavakuutus, joko henkilökohtainen tai koulun kautta. Suomen Purjehdus ja Veneily r.y.:n jäsenseuran jäsen on vakuutettu SPV:n kautta.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUJAT 2018

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Osallistujalista

KILPAILU DOKUMENTIT 2018

Kilpailukutsu suomeksi

Tävlingsinbjudan på svenska

KILPAILU DOKUMENTIT 2017

Purjehdusohjeet 2017

TULOKSET 2018

Vuoden 2017 tulokset löydät ”Tulosarkisto” -sivun alta.