Urheiluseuratoiminta on vapaaehtoistoimintaa

HSS:n harjoitusohjelmien mahdollistaminen vaatii suuren määrän eri työryhmissä tehtävää taustatyötä. Tämä taustatyö on täysin vapaaehtoisten juniorivanhempien sekä itse harrastajien varassa. Harjoitusohjelmassa mukana oleminen edellyttää juniorin vanhempien sitoutumista vapaaehtoistyöhön. Tehtäviä on monenlaisia ja pienikin panos on arvokas!

Vastuu ja tehtävät vapaaehtoistoiminnassa kasvavat sen mukaan kun juniori edistyy harrastuksessa. Jokaiselle löytyy varmasti mielekäs ja sopiva tehtävä. Kaikkiin tehtäviin saa ohjeet, joten jokainen kyllä osaa!

Jokaisen säännöllisesti viikkoharjoituksissa harrastavan juniorin vanhempi osallistuu yhteen tai kahteen talkoopäivään ryhmästä riippuen. Talkoita pidetään keväällä ja syksyllä, ja voit itse valita sinulle sopivat päivät. Talkoissa pidetään huolta yhteisistä tiloista ja varusteista. Talkoisiin voi lähettää myös sijaisen, jos itselle tulee aikataulumuutoksia. Talkoissa on valmiit tehtävät ja ohjeet. Toimimme ryhmissä, joten jokainen osaa, oppii ja saa tukea kokeneemmilta. Vaihtoehtoisesti voit valita talkoomaksun.

Jokaisen alkeisryhmässä purjehtivan juniorin vanhempi osallistuu seuran toimintaan joko osallistumalla seuran junioriviestintään, lajin markkinointiin, kaluston huoltamiseen tai yhteistyökumppaneiden hankintaan. Voit itse valita sinulle mieleisen tehtävän tai vaihtoehtoisesti valita talkoomaksun.

Juniorikilpailuiden järjestäminen on jaettu ryhmäkohtaisesti. Esimerkiksi Opti Beginner ja Opti Racing -ryhmä järjestävät yhdessä Hyvän Tuulen Regatan. Ryhmäkohtaiset vastuut löytyvät ryhmäkuvauksien alta.

Pistäthän ilmoittautuessasi ylös ne päivämäärät joihin sitoudut, jotta muistat vielä vuoden aikana tulevat tapahtumat. Yhdessä saamme paljon aikaan, tutustumme toisiimme ja tekeminen on hauskaa! Tervetuloa mukaan!