HSS junioreiden koulukiertue 2023

HSS junnut jalkautuivat toukokuun alussa koulukiertueelle kertomaan lähialueen lapsille purjehdusharrastuksestaan ja toivottamaan heidät tervetulleeksi tutustumaan lajiin, seuraan ja Liuskaluotoon. Maanantaina 15.5 koulukiertue saavutti Tehtaankadun ala-asteen koulun, jossa ”Harrastukseni on purjehdus” -esityksen vetivät kaikille 1.- ja 2.-luokkalaisille ja sekä omille luokkakavereilleen Opti Beginners ja Opti Racing Teamin junnut Oiva, Rasmus, Martti, August, Emppu ja Challe.

Koulun pihalle tuotiin myös jolla lasten tutustuttavaksi ja junnut jakoivat koulukavereilleen kesäleiriesitteitä sekä toivottavat heidän tervetulleeksi ilmaiseen purjehduskokeiluun Liuskasaareen junioreiden Try Out Daynä 20.5.

Välitunneilla oli hauska tunnelma lasten ihmetellessä jollaa, rohkeimpien kiivetessä sen kyytiin ja tarttuessa jatkopinnaan kipparin elkein.

Kiitos kaikille junnuille hienoista esityksistä ja seuran edustamisesta ja kiitos Tehtaankadun ala-asteelle lämpimästä vastaanotosta!