Tervetuloa Bryggfestiin tutustumaan purjehdusharrastukseen!

Helsingfors Segelsällskap HSS järjestää kotisatamassaan Liuskasaaressa lauantaina 10. kesäkuuta Bryggfest -kesätapahtuman, jossa kuka tahansa pääsee tutustumaan purjehdusharrastukseen ja purjehdusurheiluseuraan. Bryggfest on avoin tapahtuma, jossa seuran jäsenet esittelevät omia ja seuran köliveneitä aina jollista klassikkopursiin.

Paikalle voi tulla myös vain päiväretkelle upeaan Liuskasaaren satamaan palveluineen ja nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta vain lyhyen lauttamatkan päässä kaupungin vilskeestä.

Tapahtumassa on luvassa grillausta ja muuta vapaamuotoista ohjelmaa. Bryggfest on tarkoitettu kaikenikäisille kävijöille, eikä osallistumiseen vaadita aiempaa purjehduskokemusta.

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumista ei tarvita.

Liuskasaareen HSS:n satamaan pääsee Aava Linesin isännöimällä ylikulkuveneellä. Vene lähtee HSS:n omalta yhteysvenelaiturilta Merisatamanrannasta, joka sijaitsee Cafe Carusellin ja Kompassitorin puolivälissä. Vene kulkee HSS:n sataman ja Merisatamanarannan väliä jatkuvasti edestakaisin. Lauttalippu maksetaan vasta paluumatkalla, ja sen voi ostaa joko veneen kuljettajalta tai edullisemmin etukäteen Liuskaluodolla sijaitsevalta Sea point -huoltoasemalta (seuran jäsenet kulkevat maksutta).

Lämpimästi tervetuloa!