Opti racing team – Valencian team house

Matkasimme muutaman ESF ja EMK junnun kanssa maaliskuun alussa Valenciaan purjehdusleirille. Kaikki me purjehtijat nukuttiin saman katon alla   8 päivää putkeen. Oli aika hauskaa asua yli viikon kymmenen lapsen (joista puolia olin nähnyt vain pari kertaa kisoissa) ja kolmen aikuisen kanssa (joista vain yksi oli vastuuvanhempi ja loput coacheja).

Tunnelma talossa, kun tulimme vesiltä, oli aika villi, mutta kaikki rauhoittuivat iltaa myöten, kun oli saatu vaatteet kuivumaan ja käytyä suihkussa. Ruokakin oli aikalailla heti valmista, kun tulimme asunnolle, koska osa muiden lasten vanhemmista tuli asunnolle ennen meitä laittamaan ruokaa ja tutustumaan toisiinsa.

Yhtenä iltana juhlimme kaikki aikuiset ja lapset meidän päävalkku Nico Vidalin valintaa Suomen Optimistijollaliiton päävalmentajaksi argentiinalaisen grilli-illan merkeissä – tarjolla oli erilaisia lihoja ja chimichurria, juotavaa ja hyvää espanjalaista kakkua. Nico ja Pablo oli tosi hyviä kokkeja!

Samuel Isotalus

HSS Opti Racing Team