Beginners-ryhmän purjehdusleiri Valenciassa 2023

Meitä osallistui kuusi HSS:n purjehtijaa purjehdusleirille. Valmentajana toimi Pablo ja vähäsen Nikokin. Suurin osa meistä yöpyi samassa hotellissa. Vain Luukas  ja Tuovi yöpyivät eri paikoissa. Lentomme kesti suunnilleen neljä tuntia tai enemmänkin. Kun pääsimme Alicanteen, lentokentällä oli aika kuuma, en vain muista kuinka paljon asteita oli mutta kuitenkin paikka näytti hienolta.

Yövyimme viiden tähden hotellissa nimeltään Las Arenas jossa oli erittäin hyvät aamupalat, mutta nyt asiaan. Purjehdimme viisi tuntia päivässä ja siellä oli myös todella lämmin ja myöhemmin aika kuuma. Tuulen nopeus vaihteli aika nopeasti, mutta me silti pärjäsimme niissä tuulissa. Myöskin kävimme ravintolassa ja juhlimme Nikon synttäreitä. Kävimme myös Euroopan isoimmassa akvaariossa. Siellä oli myös kylpylä jossa me uitiin aika usein. Tärkeintä oli kuitenkin, että opin purjehtimaan kovissa tuulissa.

Joel Tammi
HSS Juniors Beginners