Det 9nde Klassikersymposiet 2020

Jo 50 HSS:läistä ilmoittautunut Symposiumiin – tule sinäkin 25.3. Musiikkitalolle!

Kaikki seuran jäsenet toivotetaan tervetulleiksi seuran Juhla-Klassikkosymposiumiin lauantaina 25.3. Symposiumi juhlii tasavuosiensa lisäksi HSS:n 130-vuotis syntymäpäivää.

HSS järjestää tapahtuman nyt kymmenettä kertaa yhdessä SPV:n ja kymmenen muun pursiseuran kanssa.

Puhujina ovat kansainväliset kovat nimet kuten Herreshoffin merimuseon Evelyn Ansel, G.L.Watsonin William Collier, huippusunnittelija Juliane Hempel ja Princess Svanevitin kunnostaja Charlotte Hellman. Suomalaisia puhujia ovat mm. entinen kommodorimme ja maailmanympäripurjehtia Tapio Lehtinen, Jarkko Jämsen, Arto Linnervuo ja Allan Savolainen.

Symposiumi on tarkoitettu kaikille HSS:n jäsenille, riippumatta siitä purjehditko ikivanhaa vai upouutta venettä. Teemana on Klassikoiden tulevaisuus ja tulevaisuuden klassikot.

Moni HSS laituripaikassa oleva moderni purjevene tullaan tulevaisuudessa luokittelemaan klassikoksi – S&S:t, Swanit H-veneet ja monet muut. Symposiumi tarjoaa purjehtijoille näkymää paitsi purjehduksen menneisyyteen, myös tulevaisuuteen.

Lauantai-illan Symposiumillalliset ja niitä seuraavat juhlat, tarjoavat erinomainen tilaisuuden tavata tuttuja, ja samalla tutustua uusiin purjehtijoihin, ja sekä oman että muiden seurojen jäseniin.

Symposiumiin odotetaan 300 osallistujaa, HSSn jäseniä on ilmoittautunut tähän mennessä n. 50.

Klassikkosymposiumiin on tätä kirjoittaessa noin 50 lippua jäljellä. Iltatilaisuus ehdittiin jo myymään loppuun, mutta nyt Symposiumillallinen tullaan siirtämään Kalastajatorpalle, joten kaikki päivään osallistuvat mahtuvat myös iltatilaisuuteen. Symposiumi tullaan myymään loppuun lähiviikkoina joten kannattaa varata liput mahdollisimman pian!

Tule kanssamme Musiikkitaloon!

Mikke, Krisse & Kim

Täällä voit tutustua koko ohjelmaan ja ilmoittautua: