Hallitus esittäytyy – Satu Niemi & viestintä

Liityin HSS:lle Sailing Centerin kautta keväällä 2020. En ajatellut silloin ryhtyväni aktiiviseksi seurassa, mutta seuran yhteisöllisyys ja maisemat Liuskasaaressa muuttivat mieleni nopeasti! Nyt olen siirtynyt jo tukevasti veneenomistajien pariin, ja oma vene on ollut viime kesästä asti seuran laiturissa. Purjehduksen suhteen olen kaikkiruokainen, kunhan merelle pääsee! Nuorempana harrastin perinnepurjelaivoja, sittemmin seuran kevytveneitä (L16 ja Elliott6m), ja nyt keskityn matkaveneilyyn. Silmissä siintää mahdollinen tulevaisuus avomeripurjehduksenkin parissa kunhan maileja kertyy ensin rannikkovesillä.
Ammatiltani olen arkkitehti ja teen töitä korjausrakentamisen ja kiinteistökehityshankkeiden parissa.

Sailing Centerin toiminnassa keskityin viestintään ja markkinointiin, joten samojen teemojen jatkaminen seuran tasolla tuntuu luontevalta ja innostavalta. Viime vuonna toin aikuispurjehduksen näkökulmaa hallituksen toimintaan ulkojäsenenä, mutta nyt sitä jatkaa uusi hallituskollegani Julia. On ollut hienoa päästä näkemään HSS:n toimintaa monelta eri kantilta, ja erityisesti minua kiinnostaakin, miten voisimme edelleen vahvistaa yhteenkuuluvuutta seuran eri puolien välillä.
Meillä on todella monipuolinen seura ja paljon erilaisia harrastajia junnuista Gråtrutareihin ja klassikkoveneilijöistä purjelautailijoihin, ja jokaisella on oma näkökulmansa HSS:n toimintaan. Erityisen hienoa on ollut nähdä, kuinka jokainen jakaa omaa harrastustaan samanmielisten kanssa, kutsuu purjehtimaan tai opettaa taitoja. Kuulenkin mielelläni kaikkia mahdollisia ideoita seuran viestintään liittyen (tai hyviä purjehdusvinkkejä), minut saa kiinni Liuskasaaresta s/y Kialoan kannelta tai sähköpostilla: satu.m.niemi@gmail.com.
Nähdään pian Liuskasaaressa!