Hei kaikki, jotka olette seuranneet Asterian ja minun GGR 2022-kisaa

Kiitos kaikille teille, jotka olette seuranneet GGR 2022 -kilpailua ja paljon kiitoksia kaikista kannustavista ja lohduttavista viesteistä, joita olen saanut Asterian uppoamisen jälkeen. Tulin Suomeen sunnuntaina, nyt on perhe ja läheiset tavattu, kumppaneiden kanssa oltu yhteydessä ja tiistaina 13.12. pidettiin lehdistötilaisuus.

Maanantaina 19.12. järjestää tiimini avoimen, purjehtijoille järjestetyn tilaisuuden NJK:n Koivusaaren kerhotalossa klo 18:00 alkaen. Näytän kuvia, kerron kisasta ja haverista ja vastaan kysymyksiin. Ilmoittautuminen alla, jotta voimme varata riittävän määrän pipareita, glögia ja kahvia. Ilmoittautuminen täällä

HUOM! Koivusaaren kerhotalon yhteydessä on rajoitetusti pysäköintipaikkoja. Suosittelemme metroa, Koivusaaren metroasemalta on alle 500 metrin kävelymatka.

Tervetuloa

Tapio & NJK