Vuoden HSS:are Dimi Tsallos

Dimitrios ”Dimi” Tsallos nimitettiin syyskokouksessa vuoden HSS:areksi ja hänelle ojennettiin Veikko Enbergin juomasarvi. Kiertopalkinto annetaan vuosittain jäsenelle, toimihenkilölle tai hallituksen jäsenelle, joka on henkilökohtaisella panoksellaan parhaiten edistänyt seuran tarkoitusta ja vahvistanut sen purjehtijahenkeä poikkeuksellisella tavalla.

Dimi ei säästä vaivaa eikä aikaa mahdollistaakseen sen, että muutkin pääsevät purjehtimaan mahdollisimman paljon ja kehittymään. Dimi tekee tämän sekä Sailing Centerin valmentajana, että omalla ajallaan seuratoverina. Erityisen tärkeässä roolissa Dimi on ollut kuluneena vuonna, kun olemme kehittäneet Sailing Centerin toimintaa rekrytoimalla ja perehdyttämällä päävalmentajan ja koordinaattorin. Roolissaan Sailing Centerin Training&Courses -vastuullisena Dimi on kehittänyt pitkäjänteisesti valmennuskulttuuria, yhteistyötä muiden seurojen kanssa sekä varmistanut seuralaisten pääsyn Purjehdusliigaan. Dimi on varmistanut, että uudet purjehtijat liittyvät seuraan pitämällä huolen alkeiskurssien korkeasta tasosta ja hyvästä tunnelmasta.Kaiken tämän rinnalla erityisen tärkeää on se, että Dimin veneessä on aina tilaa sille, joka haluaa oppia purjehtimaan!

Sydämelliset onnittelut Dimille!