Ronjan ja Veeran terveiset Portugalista

Heippa!

Olemme tällä hetkellä ensimmäisellä talvileirillämme Vilamourassa. Ajoimme tänne Suomesta 4600 km Ruotsin kautta, joka taisi kilometreissä olla meidän pisin ajomatka tähän mennessä. Onneksi kaikki meni hyvin tien päällä ja saatiin koko lasti perille Portugaliin. Vietetään täällä kaksi viikkoa veneessä ja salilla treenaten. Tarkoituksena tällä leirillä on keskittyä erityisesti teknisiin asioihin, eli muun muassa manöövereihin ja veneessä liikkumiseen. Talvitreenien alku tarkoittaa, että kisakausi tämän on tämän vuoden osalta paketissa. Meidän osalta kilpailukausi loppui erittäin ikävästi loukkaantumiseen kesken Kanadan MM kilpailujen, jonka vuoksi jouduimme jättämään myös viimeisen kisareissun Haagiin väliin. Nyt ollaan kuitenkin toivuttu ja palauduttu sekä saatu hyvää pohjakuntoa Urhean salilla rakennettua fysiikkavalmentajan kanssa. Pidemmän tauon jälkeen olemme ekstra innostuneina takaisin veneessä oppimassa ja nauttimassa!

Aurinkoisin terveisin
Veera ja Ronja