Syystalkoot lauantaina 22.10.

Syksyn yhteistalkoot Liuskasaaressa järjestetään lauantaina 22.10. jolloin saari laitetaan talvikuntoon jäsenten voimin. Kokoonnumme Länsivajan edustalla klo 10.  Erityisesti odotamme veneenomistajien miehistöineen tulevan paikalle ja jokaiselle löytyy sopivaa tehtävää. Myös junioreilla ja Sailing Centerillä on omat talkootehtävät. Pukeudu lämpimästi, ota mukaan työrukkaset ja välipalaa. Seura tarjoaa grillimakkaraa ja talkoojuomia. Jätelavat ovat saaressa 19.-26.10. ja ongelma/metalli- ja sekajätteelle on omat lavat ja pyydämme jäseniä lajittelemaan roskat.

  • itäisen mastokatoksen seinälevyt paikoilleen
  • Liuskaluodon mastokatoksen peittely
  • vesiletkut pois laitureilta
  • romut ja kaikki tarpeeton jätelavoille
  • pihakalusteet talvisäilöön
  • takkapuita klubihuoneelle
  • jne.

Lautta ajaa non-stop alkaen kello 10. Nähdään lauantaina 22.10!