Ilmoittautuminen junioreiden Opti racing -ryhmään ja winter tourille kaudelle 2023 on auki!

Ilmoittautuminen Opti Racing -ryhmän talvikiertueen tapahtumiin sekä kesän harjoitusohjelmaan on auki. Lue lisää ryhmästä ja tutustu harjoitusohjelmaan täällä. Ilmoittaudu mukaan kaudelle 2023 early bird hinnoin täyttämällä ilmoittautumislomake.

Tervetuloa mukaan kaudelle 2023 ja matkalle kohti tavoitteita!

WINTER TOUR 2022-23

HSS is organizing WINTER TOUR camps and we have spots available for also non-member sailors. Here you will find the clinics / races organized for the winter with their dates. International coach is in charge of the group, providing coaching and support boat during the races. We need to know if you come with your own dinghy or if you need to rent one. We can provide them (ask fee).

The coaching fee: 50 Euros per day. ( coaching, rib, gasoline)
Accommodation, food, transportation, races fee, extras are not included.

Please complete the form and we will contact you.