Tervetuloa talvisäilyttäjien pukkitalkoisiin lauantaina 24.9. kello 10

Talkoissa puretaan pukkeja ympäröivä aita, avataan pinkat, siirretään veneteltat merenpuoleiselle hiekalle pois nostojen tieltä, siirretään H-veneiden pukit Liuskaluodon sillan kainaloon ja isojen (yli 6t) veneiden pukit Manhattanille, kootaan pukit sekä siivotaan mastovaja talvisäilytettäviä mastoja varten.
Talkoiden tavoitteena on saattaa kenttä siihen kuntoon, että perjantaina 30.9. aamuna olemme täydessä nostovalmiudessa kun nostoauto saapuu saareen. Tehdään hommat isolla hyvällä porukalla niin, että kenenkään ei tarvitse siirtää kuin omien telakointitarvikkeidensa mukainen määrä tavaraa.

HUOM! Jos et millään pääse osallistumaan talkoisiin 24.9., ilmoita siitä heti hss@helsinkisailing.com niin sovitaan miten muuten voit hoitaa oman osuutesi.
Jos olet varannut talvipaikan Liuskasaaresta ensimmäistä kertaa ja tarvitset apua venepukin kuljettamisessa saareen niin otathan yhteyttä.
Nähdään saaressa!
Terveisin Kristina
HSS 09 633637