Lahden opti kadetti 27.-28.2.2022 – Lucas Palosaari

Päivä 1:
Päivä alkoi todella jännittävästi koska edessä oli ensimmäinen Opti kadettikisa, ensimmäinen kerta purjehtia Vesijärvellä makeassa vedessä sekä uuden jollan ensimmäinen rikaus ja ensipurjehdus. Valmentajista Pablo auttoi harjoituspurjeen hankinnassa ja Nicolas veneen ensirikauksessa – iso kiitos molemmille!Tyynellä järvellä puuskat näkyivät heikosti tummenpina kohtina vedessä – merellä me ei oltu koskaan harjoiteltu näin kevyessä tuulessa purjehtimista. Uusi vene kulki hienosti vaikka alussa uutta venettä piti käsitellä varovasti. Ekan lähdön 20. sija tuntui hyvältä suoritukselta – neljän lähdön jälkeen maihin tullessa oli kova nälkä.Päivä 2:
Toisen päivän aamuna rikaus meni jo paljon paremmin. Ihmeellistä päivässä oli että ensimmäinen lähtkö keskeytettiin eikä kisalähtöjä tehty uudestaan. Paluumatkalla Lahdesta Helsinkiin aika monen auton konepellit menivät lommoille raekuurossa ja parilla kai hajosi myös tuulilasi – meidän auto säilyi ehjänä koska kävimme Lahdessa syömässä ennen kotimatkaa ja raekuuro ehti mennä ohi.
Lucas Palosaari
HSS juniors
Beginners