Ronjan ja Veeran kesän kuulumisia

Kuva Peter Brogger – Århus

”Moikka,

Ollaan treenattu koko kesä tiiviisti vesillä ja valmistauduttu nyt elokuun lopussa alkaviin Maailmanmestaruuskilpailuihin. Viimeisin leiri meillä oli Marseillen olympiavesillä, jossa saatiin hyvin herätettyä itsemme kisavireeseen ja samalla tutustuttua olympialaisten purjehdus ympäristöön.

Ennen Marseillen leiriä ajoimme Euroopan mestaruuskilpailut heinäkuussa Århusissa joista nappasimme 6. sijan, johon olemme erittäin tyytyväisiä sillä meillä riitti haasteita etenkin kilpailun alussa. Århusin hankalat shiftailevat tuulet, vesillä rikkoutunut masto ja isopurje tekivät kilpailusta hyvin mielenkiintoisen mutta myös hieman ekstra rankan. Onneksi saimme homman hyvin kasaan finaalipurjehduksiin jolloin pääsimme nousemaan tuloksissa.

Ensi viikon alussa lähdemmekin jo Kanadaan kohti seuraavia arvokisoja eli tämän vuoden MM kilpailuja. Kävimme toukokuussa jo kolmen viikon leirillä samassa paikassa, ja onkin kiva päästä nyt takaisin Kanadaan ja kisaamaan. Marseillen jälkeen ollaan saatu valmistautua reissuun Suomessa muun muassa fysiikkatreenien ja psyykkisen valmentajan tapaamisien myötä. Lisäksi ollaan päästy nauttimaan Suomen kesästä ja saatu hyvin ladattua akkuja tulevaan kisarutistukseen!”

  • Ronja ja Veera

Tutustu Ronjaan ja Veeraan tarkemmin täällä.

Kuva Sailingenergy – Marseille