Opti-SM & Kadett – kisat EPS:llä 12.-14.8.

Lauantai: Lauantaina aamulla ensin rikasimme veneet. Sitten jouduimme odottamaan, koska tuli AB. Koska HSS:ältä oli vain kaksi kadettia ja muut olivat ranking sarjan purjehtijoita, meidän piti mennä NJK:n kadettien kanssa. Jonkin ajan kuluttua pystyimme lähtemään, kun tuuli oli yltynyt ja AB laskettiin. Työnsimme jollat veteen ja lähdimme purjehtimaan kohti rata-aluetta. Lauantaina purjehdittiin neljä starttia. Minun ensimmäinen starttini meni ihan hyvin. Toinen vähän huonommin, koska tulin ylämerkille paaralla etten joutuisi pakkituuliin, mutta styyralla tulevien jonosta ei löytynyt väliä, johon olisi voinut mennä, joten jouduin odottamaan. Loput kaksi menivät ihan ok:sti. Starttien jälkeen purjehdimme rantaan.

Sunnuntai: Sunnuntaina pääsimme nopeammin vesille. Vain ranking:it saivat ABn, koska kadettirata oli lähempänä rantaa ja siellä tuuli paremmin. Sitten lähdimme rata-alueelle. Tänään meillä oli taas neljä starttia. Ensimmäinen ja toinen menivät ihan hyvin, mutta kolmas jouduttiin keskeyttämään, koska iso meripelastusalus meni keskeltä rataa ja suurin osa jollista joutui väistämään sitä. Neljäs startti meni myös ihan hyvin. Nämä olivat minun suunnilleen neljännet kisat.

Tuovi Kettunen

Tulokset täällä