Otavamedia on HSS:n yhteistyökumppani

Otavamedian Kippari ja Vene lehtibrändit näkyvät HSS:n kumppaneina kaudella 2022. 
 
Otavamedia on suomalainen vuonna 1934 perustettu aikakausilehtiä ja verkkopalveluita kustantava mediayhtiö, jonka ytimessä ovat kuluttajia kiinnostavat ja palvelevat laadukkaat sisällöt. Tunnetuimpia monikanavaisia brändejä ovat mm. Anna, Kotiliesi, Tekniikan Maailma, Suomen Kuvalehti ja Seura. 
 
Otavamedian julkaisema Vene-lehti ja sen lukijat nauttivat vesillä liikkumisen riemusta, on alla sitten meri tai järvi, purje- tai moottorivene, kajakki tai purjelauta, vesiskootteri tai soutuvene. 

Kippari on lehti niille, jotka nauttivat moottoriveneilyn vauhdista, pärskeistä tai muista iloista. Lehti antaa rahanarvoista tietoa veneillään matkaileville, retkeileville, kalastaville tai yhteysveneellä saarimökilleen kaikissa keleissä kulkeville. 

HSS, Veneen ja Kipparin toimitukset, sekä yhteistyösopimuksen osapuolten välille neuvotellut Marketing Marina ovat tyytyväisiä uudesta yhteistyösopimuksesta.