Team Goodio & ORC Double Handed Worlds / Gotland Runt

Maailman ensimmäinen Double Handed maailmanmestaruuskilpailu on nyt purjehdittu legendaarisen Gotland Runtin yhteydessä. Kahden vuoden valmistautuminen kilpailuihin, lähtö- ja maali satamassa olleet juhlallisuudet, sadat upeat veneet ja kansainvälinen regatta tunnelma, kaikki tämä oli valmistautumisen arvoista.

Itse kilpailu meidän osalta oli haastava. Startti oli loistava, saaristo-osuuden Tukholmasta Sandhamniin pysyimme kärjen vauhdissa. Mutta taas maanantaina noussut tuuli ja isot aallot olivat liikaa meidän taidoille. Maaliin saavuimme tiistai iltana auringon laskun jälkeen. Lopullinen sijoituksemme oli 20. Kiitos teille kaikille, jotka olitte hengessä mukana.

Kausi jatkuu suunnitelmien mukaisesti aktiivisella harjoittelulla ja kilpailuilla.  Elokuussa tulemme järjestämään yhteistyössä Sailing Centerin kanssa hyväntekeväisyys purjehduspäivän syrjäytyneille lapsille. Siitä kerromme myöhemmin lisää.

Meidän kuulumisia voit seurata Facebook  facebook.comhttps://m.facebook.com › poncesai…Teamgoodio | Facebook 

Instagram teamgoodio