HSS ja Svea ovat aloittaneet yhteistyön

HSS ja Svea ovat aloittaneet yhteistyön. HSS:n merkittävänä kumppanina Svea tulee näkymään HSS:n kotisatamassa ja tapahtumissa veneilykauden alkaessa.
Svea on eurooppalainen rahoitusalan konserni, joka on tarjonnut yritys- ja yksityisasiakkailleen enemmän mahdollisuuksia vuodesta 1981 lähtien. Suomessa vuodesta 2002 toimineen Svean toimintaperiaate on alusta saakka ollut yksinkertainen – kasvaa yhdessä asiakkaidensa kanssa tarjoamalla ratkaisuja ongelmiin ja mahdollisuuksia menestymiseen. Svea tarjoaakin kattavan valikoiman rahoituspalveluja niin kuluttajille kuin kaikenkokoisille yrityksille, sujuvimmat maksupalvelut verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään sekä tehokkaat perintä- ja reskontrapalvelut.
HSS, Svea ja yhteistyösopimuksen osapuolten välille neuvotellut Marketing Marina odottavat innolla alkavaa yhteistyötä.

www.svea.fi

www.helsinkisailing.com

www.marketingmarina.com