Hallitus esittäytyy – Pekka Koponen junnupäällikkö

Liuskasaari on ollut pitkään suosikkimestani, mutta HSS:n jäseneksi liityin viimein juniorin tullessa purjehdusikään. Niinpä viimeiset viitisen vuotta olen viettänyt optimistijollia huoltaen ja kuskaten HSS:n traileria ympäri Suomea ja Eurooppaa. Nyt poika siirtyi laseriin ja toivoo vanhemmilta kevyempää läsnäoloa, joten mielellään jaan kertynyttä kokemusta junioripäällikön roolissa.

Olen ollut myös monessa roolissa mukana järjestämässä purjehduskisoja, siinäkin HSS:llä on pitkät perinteet, joita on hyvä vaalia.

Omat purjehdukseni aikaisemmin ovat painottuneet matkapurjehdukseen ja meriperinteiden harrastukseen. Vaikka opin teininä purjehtimaan E-jollalla, kilpapurjehduksessa olen keskittynyt tiukasti Viaporin tuoppiin. Omat veneet ovat olleet hai ja folkkari, joilla on kierretty ahkerasti Saaristomerta. Merillä olen aina liikkunut paljon, mm. halkojaalalla, uiskolla ja hinaajallakin.

Työkseni toimin kehitysjohtajana kaupungin innovaatioyhtiössä, jolla on aktiviteetteja myös merellisessä Helsingissä.

HSS:n junioritoiminnassa on nyt hyvä vaihe ja vire, ryhmissä on paljon junnuja kaikilla tasoilla ja meillä on erinomainen valmennustiimi päävalmentaja Nicolas Vidalin johdolla. Vastaan mielellään kysymyksiin ja kuulen palautetta junioritoimintaan liittyen, nykäiskää hihasta laiturilla tai lähettäkää sähköpostia: pekka.koponen@gmail.com
Jäät lähtevät vauhdilla, saaressa tavataan!