Team Goodio 2021 Kim Jääskeläinen & Arto Rusanen

TEAM GOODION ENSIMMÄINEN KAUSI – 800 MERIMAILIN VERRAN

Kausi on ollut opettelemista uuteen veneeseen ja uuteen DH sarjaan. Vene on alun perin suunniteltu täyden miehistön kilpailuja varten. DH purjehduksessa on veneessä vain kahden hengen miehistö, joten vene on vaatinut paljon muutostöitä toimiakseen pienellä miehistöllä.

Ensimmäisenä kautena keskityimme oppimaan venettä, sen tuulialueita ja trimmattavuutta. Jo ensimmäisestä purjehduksesta lähtien meille kävi selväksi, että vene on todella tehokas ja liikkuu ripeästi jo pienestäkin tuulen vireestä.

Osallistuimme kauden aikana: 7 eri kilpailuun, 4 tiistaina TIISTIS viikkokilpailuun ja purjehdimme yhteensä 800mpk treeniä.

Purjehduskauden 2022 päätavoite on maailmanmestaruuskilpailu, joka purjehditaan legendaarisen Gotland Runt kilpailun yhteydessä 3. heinäkuuta alkaen. Kilpailureitti on 350nm pitkä ja kestää tuulesta riippuen 3–4 vuorokautta. Kilpailu starttaa Tukholman keskustasta ja maali on Sandhamnissa. Kerromme myöhemmin lisää valmistautumisestamme MM-kilpailuihin.

MAT 1010 saapui Suomeen maaliskuussa.
Goodion uusi ilme

Gotland Runt & Double Handed MM-kisojen radat 2022