Pet Ravintolat Oy HSS:n uudeksi ravintoloitsijaksi

HSS:n uutena ravintoloitsijana aloittaa Pet Ravintolat Oy. Vuonna 2004 perustetun yrityksen omistajina toimivat Jussi Vahteristo ja Petra Granqvist, Jussin vastatessa yrityksen operatiivisesta toiminnasta.

Yrityksellä on ravintolaliiketoimintaa Helsingissä ja Kuopiossa. Kiinteiden ravintoloiden lisäksi Pet Ravintolat Oy hoitaa PR Catering-nimellä isojen tapahtumien catering-toimintoja. Vuonna 2022 he ovat mukana mm. Lux Helsingin, Helsinki Cupin ja Hamina Tattoo-marssimusiikkitapahtuman palveluiden tuottajina.

HSS:n ravintolan tiimi haluaa palvella jatkossa entistä paremmin pursiseuran jäseniä. Ennen kesäkauden alkua on tarkoitus saada valmiiksi terassialueen uudistus. Terassi on jatkossa avoinna aina ravintolan ollessa auki siitäkin huolimatta, että ravintolassa olisi yksityistilaisuus.

Ravintolapäällikkönä toimii Virpi Lipponen ja ravintolan myynnistä vastaa Päivi Aarnio. Ravintolapalveluita voi tiedustella sähköpostitse: myynti@petravintolat.fi tai puhelimitse 044-3699899.

Nähdään kesällä Liuskasaaressa!