Ronja ja Veera purjehtivat MM kisoissa 4.:lle sijalle

Moikka,

Omanin reissu on nyt takanapäin ja loppusijoitukseksi meille jäi käteen MM kisoista neljäs sija! Vaikka mitalikin oli ulottuvillamme, niin olemme supertyytyväisiä neljänteen sijaan. Kisasimme koko viikon kevyissä tuulissa eli olosuhteissa, jotka ovat varsinkin ennen Omanin reissua olleet kauimpana lempiolosuhteistamme. Oli todella kivaa huomata, että pystymme purjehtimaan vahvasti myös näissä olosuhteissa. Kisan viimeiset päivät olivat hieman ekstra rankat, sillä Veera kärsi vatsataudista, mutta koko meidän tiimi teki tosi hienosti töitä niin, että se vaikuttaisi mahdollisimman vähän suoritukseen. Omanissa tapasimme ensimmäistä kertaa uuden valmentajamme Tomas Januszewskin ja yhteistyö hänen kanssaan lähti onneksi hyvin käyntiin. Oli todella siistiä päästä kisaamaan pitkästä aikaa ja tästä kisasta jäi hyvin vielä nälkää seuraaviin koitoksiin. Nyt edessä on talvitreenikausi ja pääsemme kunnolla hiomaan yksityiskohtia Tomaksen kanssa. Seuraavan kerran meidän on tarkoitus kisata Palmalla pääsiäisen aikoihin!

Terkuin,

Veera & Ronja