Veneilijän sää- ja Tarinoita maailman meriltä -webinaarit starttaavat 9.12.

Suomen Purjehdus ja Veneilyn suositut webinaarit jatkuvat. Veneilijän sää -webinaareissa pureudutaan joulukuussa matkaveneilyyn ja tammikuussa kilpapurjehdukseen. Uusi Tarinoita maailman meriltä -sarja starttaa Tapio Lehtisen tulevien seikkailuiden merkeissä, ja toisessa osassa sukellamme huikeaan Tulikettu-projektiin.

Torstaina 9.12.2021 kello 19.30-20.30: Veneilijän sää, matkaveneily. Veneilijän sää -webinaarisarja jatkuu matkaveneilyn erikoisjaksolla. Jakso toimii kertauksena aiempiin Veneilijän sää -webinaareihin osallistuneille, ja mukaan voi liittyä myös vailla aiempaa osallistumista. Tilaisuuden asiantuntijana toimii Sailing Team Finlandin pitkäaikainen meterorologi Martin Gahmberg. Webinaaria ei tallenneta. Liity mukaan täältä.

Torstaina 16.12.2021 kello 19.30-21: Tarinoita maailman meriltä, Tapio Lehtinen. Purjehduslegenda Tapio Lehtinen suuntaa ensi syksynä uudelleen yksin Golden Globe Raceen ja osallistuu vuonna 2023 nuoren miehistön kanssa Ocean Globe Raceen. Mikä valtamerissä kiehtoo Lehtistä? Webinaari tallennetaan. Liity mukaan täältä.

Torstaina 13.1.2022 kello 19.30-20.30: Veneilijän sää, kilpapurjehdus. Veneilijän sää -webinaarisarja jatkuu kilpapurjehduksen erikoisjaksolla. Tilaisuuden asiantuntijana toimii Sailing Team Finlandin pitkäaikainen meterorologi Martin Gahmberg. Webinaaria ei tallenneta. Liity mukaan täältä.

Torstaina 20.1.2021 kello 19.30-21: Tarinoita maailman meriltä: Tulikettu. Arto Linnervuon Tuliketuksi kastettu, foilaava Infiniti 52 -vene tulee kiidättämään suomalaismiehistön ennenkokemattomiin saavutuksiin. Miten ajatus Tuliketusta syntyi? Millainen on sen miehistö? Entä kilpailukalenteri? Tule kuulemaan Linnervuon ja purjehtijoiden ajatuksia sekä keskustelemaan aiheesta. Webinaari tallennetaan. Liity mukaan täältä.

Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kaikki SPV:n webinaarit ja niiden tallenteet kootaan Digikirjastoomme.