Ronja ja Veera valmistautuvat Olympialaisten karsintaan

Vuoden 2020 MMit kisattiin jo tämän vuoden helmikuussa, joten ne olivat jo melkein heti edellisten MM-kisojen jälkeen. Vietimme kuukauden Australian Geelongissa valmistautuen ja kilpaillen. Kilpailuista jäi meille todella hyvä fiilis, ylsimme lähes saman tason huippusuoritukseen kuin Aucklandin MM-kisoissa ja päädyimme sijalle 23.

Löysimme hyviä kehityskohtia, joihin keskitymme nyt valmistautuessamme viimeiseen maapaikkakarsintaan. Tällä hetkellä olemme Espanjassa Palmalla treenileirillä ja täällä kilpailemme huhtikuun alussa Trofeo Princesa Sofia -regatassa. Nyt keskitymme viimeiseen maapaikkakarsintaan valmistautumiseen ja leiri ja kisat Palmalla toimivat hyvänä valmistavana kilpailuna ennen karsintaa maapaikasta.

Varsinainen maapaikkakarsinta piti alkuperäisen aikataulun mukaan olla viikko Palman kilpailun jälkeen Italian Genovassa. Nyt kuitenkin Genovan kilpailu peruttiin virustartuntojen vuoksi ja karsintakilpailu on mahdollista järjestää 30. kesäkuuta asti. Odotamme siis edelleen tietoa korvaavasta karsintakilpailusta. Tiiviistä keväästä huolimatta olemme valmiita treenaamaan ja kisaamaan täysillä maapaikan varmistumiseen asti!

  • Terkuin Veera & Ronja, HSS huippu-urheilutiimi, 49erFX

Liittyvät artikkelit