Ronjan ja Veeran kesän terveiset sekä purjehduskuulumiset

Ronja Grönblom ja Veera Hokka kilpailivat keväällä 2021 maapaikasta Tokion Olympialaisiin. Valitettavasti kumpikaan Suomen tiimeistä ei saavuttanut maapaikkaa. Purjehdus on kuitenkin jatkuanut ja katseet on käännetty nyt Pariisin Olympialaisiin 2024.

”Kesä alkaa jo kääntyä syksyyn ja meillä onkin pitkästä aikaa mahtunut kesään myös muita juttuja kuin purjehdusta. Päätimme nimittäin kevään karsintakisojen jälkeen ottaa pienen hengähdystauon, jotta saisimme tuuleteltua mieltä intensiivisen purjehduskevään jäljiltä. Kesällä ehdimme juuri sopivasti muun muassa tekemään töitä, mökkeilemään ja tietysti nauttimaan hienoista ilmoista. Ronja ehti myös YLE:n studioon selostamaan olympiapurjehduksia. Päästiin me vesillekin yhdessä mutta hieman isommalla veneellä, nimittäin Tapio Lehtisen Galianalla!

Nyt on kuitenkin tullut aika kääntää katseet kohti Pariisia ja käynnistää uusi projekti hyvin levänneinä ja entistäkin nälkäisempinä. Emme malta odottaa mitä seuraavat kolme vuotta tuovat tullessaan!

Syksyisin terveisin,

Ronja & Veera”

Ronjaan ja Veeraan voit tutustua tarkemmin täällä.