Optimistijollien Suomen Mestaruus U-13 2021 HSS:lle

12.8 torstai

Lähdimme ajamaan turkuun klo 5.00. Odottelimme laivaterminaalissa vähänaikaa ja pääsimme sitten syömään laivan buffettiin. Laivamatka kesti noin viisi tuntia. Maarianhaminaan päästyämme suuntasimme hotellillemme ja heti asettauduttuamme lähdimme purkamaan trailerin. Söimme ja rigasimme veneemme ja sitten lähdimme vesille treenaamaan.

13.8 perjantai

Ensimmäinen kisapäivä alkoi hyvin, sillä voitin heti ensimmäisen lähdön. Päivän aikana meillä oli kolme lähtöä, joissa sijoituin viidenneksi ja kolmanneksi. Johdin kilpailua ensimmäisen päivän ajan.

14.8 lauantai

Ennusteet lupasivat kovaa keliä iltapäivälle. Ensimmäisessä lähdössä tuuli ei ollut vielä noussut ja olin neljäs, mutta tuuli vain yltyi eikä toinen tai kolmas lähtö mennyt hyvin. Rantaan päin tullessamme iso määrä laivoja oli tulossa ja lähdössä ja jouduimme purjehtimaan aivan rannan vierestä jotta emme jäisi alle.

15.8 sunnuntai

Oli tulossa valtava myrsky. Melkein heti rantaan tultuamme tuli kahden tunnin AP. Odottelimme pukuhuoneessa vesille lähtöä, mutta kahden tunnin jälkeen saimmekin kolmentunnin AP:n. Pitkän odotuksen jälkeen tuli AP A. Lopputuloksissa minusta tuli näin nuortensarjan suomenmestari. Sen kunniaksi valmentajani heitti minut mereen mestaruuden kunniaksi.

 

Kirjoittaja: Lily-Sofie Latvala OptiRed-team ja 2021 Suomen Mestari

Tulokset täällä