HSS Spring Cup 20.6.2021

Ilmoittautuminen Spring Cupiin on auki!

HSS Sailing Centerin ensimmäinen koko päivän kestävä kilpailutapahtuma Spring Cup järjestetään 20.6.2021. Tänä vuonna Spring Cup kilpaillaan Elliott 6m -veneillä, mutta liigamuotoisesti niin, että kaikki mukaan haluavat tiimit voivat osallistua. Kaikki HSS jäsenet myös Sailing Centerin ulkopuolelta voivat koota oman tiiminsä ja ilmoittautua!

Spring cup jakaantuu aamun karsintaosioon ja iltapäivän finaaliin, jossa kilpailee aamun kuusi parasta tiimiä.

Kisan jälkeen noin kello 17 on järjestetty vuosittainen Welcome Event, jossa toivotetaan tervetulleiksi seuran uudet jäsenet ja julkaistaan kilpailun tulokset. Illan tapahtuman kulusta tulossa lisätietoa.

Ilmoittaudu Spring Cupiin Manage2Sail.com! (Ilmoittautua voi myös purjelautailijaksi (Techno 293), ja mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi, järjestämme myös purjelautakilpailun).

Let the race begin!