Talvisäilyttäjien pukkitalkoot ja telakkaromut jätelavoille 22.5. klo 12

Lauantaina 22.5. kello 12 on veneenomistajien pukkitalkoot Liuskasaaressa. Talkoista vastaavat talvisäilyttäjät yhdessä.
Pukit on purettava ja siirrettävä konttien ja länstisen rannan väliselle kentälle. Alueen leveyden rajaavat konttien päädyt. Länsivajan seinustalle jää 3m leveä käytävä. Jokainen veneenomistaja huolehtii oman pukkinsa purkamisesta ja siirtämisestä sakkomaksun uhalla. Kaiken on oltava valmista sunnuntaina ja maanantaista alkaen kevytveneet siirtyvät kentälle.

Roskalavat ovat saaressa 19.-25.5. Nyt on oikea hetki tuoda lavalle mm. talven jäljiltä riekaleiset pressut, turhat laudat ja metalliromu. Pyydämme veneenomistajia huolehtimaan että kaikki säästettävät telakointitarvikkeet ovat pukkiaitauksen sisällä. Muualla lojuvat tavarat tullaan heittämään jätelavoille.

Korostamme että jokaisen talvisäilyttäjän on velvollisuus osallistua.  Talkoovetäjänä toimii satamakapteeni mika.palosuo@gmail.com, 040 5343070.

Siivotaan yhdessä Liuskasaari edustuskuntoon !