Marcin Czajkowski vahvistaa HSS:n valmennustiimiä

Marcin Czajkowski vahvistaa kauden 2021 aikan HSS:n valmennustiimiä. Marcin on itse purjehtinut Ateenan Olympialaisissa 2004 ja Pekingissä 2008. Hänellä on takanaan 24 vuoden purjehduskokemus, joka sisältää mm. optimistijolla, 49er ja Melges purjehdusta. Marcin on valmentanut ammattimaisesti jo kahdeksan vuotta.

Marcin vierailee kesän 2021 aikana HSS:llä neljä kertaa. Talvella hän on kehittänyt seuran valmentajien osaamista sekä valmistautumista kauteen. Ensimmäisen kerran hän saapuu Helsinkiin Downtown Sailing Week tapahtuman edellä. Hän tukee HSS:n omia valmentajia konkreettisessa valmennustyössä vesillä sekä käy valmentajien kanssa kehityskeskusteluja. Marcin on vesillä niin juniori- kuin aikuisvalmentajien kanssa. Pääpaino on kuitenkin junioriluokissa. Lisäksi Marcin valmentaa Suomen 29er fleettiä kaksi päivää yhdessä luokkaliiton kanssa järjestettävällä leirillä.

Marcin osallistuu HSS:n junioritoiminnan kehittämiseen pitkällä tähtäimellä. Yhdessä hänen kanssaan luodaan viiden vuoden tavoitteet ja suunnitelma.

Tavoitteena on nostaa suomalaisen purjehduksen tasoa ja valmentajien osaamista lähemmäs kansainvälistä huipputasoa.