Liuskasaaren vesillelaskutalkoot 14.-16.5.

Perjantaina aloitetaan Liuskasaaren luoteiskulmasta (slipi, laituri ja niiden ympäristö) sekä Manhattanilta. Veneitä lasketaan ensimmäisenä päivänä niin paljon kuin suinkin ehditään. Lauantaina lasketaan loput veneet, sunnuntai on varapäivä. Saareen tuodaan kaksi uutta konttia purjehduskoulun käyttöön. Aloitus molempina päivinä kello 9.30. Muistutamme että jokaisen veneen edustajan on oltava paikalla.

Seapoint on auki pe 12-19 la 10-18 ja tarjolla on kahvia, tuoretta pullaa ja muuta hyvää.
HSS Paviljong on avoinna pe 16-19 ja la-su 13-19.

Kaikkia veneenomistajia pyydetään varmistamaan, että torstai-iltana 13.5 oma teltta on purettu ja vene vesillelaskuvalmiina. Vesillelaskutapahtuman vetäjänä toimii tuttuun tapaan Hui-Hain Jouni, jouni.hurskainen(at)gmail.com 0400 670541.