Syystalkoot lauantaina 24.10.2020

Syksyn yhteistalkoot Liuskasaaressa järjestetään lauantaina. Seuralla ei ole satamahenkilökuntaa joten saari laitetaan talvikuntoon jäsenten voimin. Kokoonnumme Länsivajan edustalla jossa Rosa & Kristina jakavat työt.  SC aloittaa klo 10, veneenomistajat klo 11 ja juniorit 11-12. Erityisesti odotamme veneenomistajien miehistöineen tulevan paikalle ja jokaiselle löytyy sopivaa tehtävää. Myös junioreilla ja Sailing Centerillä on omat talkootehtävät. Pukeudu lämpimästi, ota mukaan työrukkaset ja välipalaa. Seura tarjoaa grillimakkaraa ja talkoojuomia. Huomioimme tietysti turvavälit ja muut suositukset koko päivän ajan.

  • Liuskaluodon mastokatoksen hyllyt paikoilleen ja mastot sisään
  • itäisen mastokatoksen seinälevyt paikoilleen
  • vesiletkut pois laitureilta
  • 2 ribin nosto ja siirto vajaan, 2 Elliottia ylös
  • telakkaromut ja muu tarpeeton jätelavoille
  • pihakalusteet talvisäilöön
  • takkapuita klubihuoneelle jne.

Lautta ajaa non-stop alkaen kello 10. Nähdään lauantaina!