Open Island Day 2020

Open Island Day 2020 järjestetään 30.8.2020. Open Island -päivän aikana pääset tutustumaan Liuskasaareen; kokeilemaan purjehdusta ja purjelautailua sekä nauttimaan saaren ravintoloiden palveluista. Purjehdusta ja purjelautailua pääsevät kokeilemaan niin aikuiset kuin lapsetkin. Junioreiden kokeilut ovat ilmaisia, aikuisten kokeiluihin tulee ostaa etukäteen lippu.

Junioreiden purjehduskokeilu pidetään kello 12-15. Kokeilu tapahtuu optimistijollilla sekä Open Bic -jollilla. Kokeiluun ovat tervetulleita kaikki 6-13 vuotiaat. Kokeilussa juniorit pääsevät tutustumaan purjehdukseen vesillä ja jollassa. Rannassa opetellaan hiukan teoriaa, veneen osia, oikeaa paikkaa sekä asentoa veneessä ja muuta veneilyyn liittyvää.

Purjelautailua voivat kokeilla kaikki yli 11 vuotiaat, niin lapset kuin aikuisetkin. Lautailu on kokeilijoille ilmainen, mutta paikka tulee varata etukäteen. Ohjelmassa on alkuun 10min teoriaa sekä märkäpukujen jakaminen. Vaatteiden vaihtoon on varattu 20min. Itse vesille päästään Uunisaaren uimarannalta ja aikaa vesiharjoitteluun on varattu 45min. Lopuksi palautetaan märkäpuvut ja vaihdetaan omat vaatteet päälle. Yksi kokeilu kestää siis 1,5h.

For adult’s  the day for participants begins with a short theoretical part, during which the coach goes through the basics of sailing. After this, we set sail in the boats of several people, the participants sail under the guidance of experienced sailors. Participants will have the opportunity to try e.g. trimming sails and steering the boat.

Lue lisää tapahtumasta täältä.