Foto: Petteri Backman

Champagne Regatta purjehdittiin upeassa säässä

HSS:n perinteikäs Champagne Regatta purjehdittiin tänä vuonna elokuun alussa mitä parhaimmassa säässä Liuskasaareen edustalla. Lauantaina jouduttiin vajaan tunnin verran odottelemaan tuulta minkä jälkeen saatiin purjehdittua kolme erinomaista lähtöä. Lauantaina saarelle kerääntyi ihmisiä nauttimaan mitä hienoimmasta kesäpäivästä ja seuraamaan upeita klassikkoveneitä heti Liuskasaaren edustalla. Lauantain kruunasi yhteistyökumppanimme Gonet Sulcovan tuoma 15 litran shampanjapullon avaukseen ja kaatoon. Iso kiitos heille tästä! Tämän jälkeen nautittiin Paviljongissa perinteinen illallinen.

Sunnuntaina kisattiin vielä kolme tiukkaa lähtöä. HSS:lle jäi kahden luokan voitto, kun Harri Roschier miehistöineen voitti 8mR luokan veneellään Luna ja Ossi Paija miehistöineen voitti 6mR luokan veneellään Astree III. Onnittelut kaikille voittajille!