Spinnaker Regatta, Tallinna 1-4.8.2020

Spinnaker Regattassa oli tänä vuonna vähemmän kisaajia kuin edellisinä vuosina, koska koronan takia monet eivät tulleet. Oli kuitenkin riittävästi porukkaa useammasta maasta, mutta esim. radalla huutavat venäläiset puuttuivat  🙂 . Tänä vuonna tuuli myös paljon tasaisemmin kuin edellisinä. Myrskyjen takia ei jouduttu pitämään välipäiviä mutta pläkän takia jätettiin viimeinen päivä purjehtimatta. Meidän tiimillä meni ihan hyvin kisoissa: Minä olin 19, Vivi oli 23, Alex 24, Lily 41, Aatos 52, Sami 53, Zelma 62, Paula 74 ja Okko 75.  

Jouduin heräämään todella aikaisin ekana kisapäivänä, koska jouduimme menemään laivalla ensiksi Tallinnaan. Laivalla söimme muhkean aamiaisen. Kun pääsimme Tallinnaan ajoimme laivalta seuralle ja purimme himmelin, jonka jälkeen kisat alkoivat. Ekana kisapäivänä meni ihan hyvin, olin 19 sen päivän jälkeen. Sinä päivänä tuuli 4ms. Toisena päivänä nousin 2 sijaa jolloin tuuli ihan kivasti myös, eli noin 4-5ms. Kolmantena päivänä tipuin 2 sijaa jolloin tuuli noin 5ms, viimeisenä päivänä emme päässeet vesille. Jouduimme odottelemaan aika paljon monina päivinä vaihtuvien tuulien takia. 

  • Alex Tammi, Opti Violet team

Myös HSS:n zoom ryhmä osallistui kisoihin ja sijoittui seuraavasti:

9. Emil
10. Claudia
12. Fredrik
27. Anton
32. Massimo
Linkki tuloksiin: