Optimistijollien SM-regatta 7.-9.8.2020 ESF

Perjantai: Lähdimme aamulla kisapaikalle niin, että olimme kymmeneltä vesivalmiina. Jouduimme odottelemaan rannassa kuitenkin vielä puoli kahteen asti nimittäin oli liian sumuista. lopulta pääsimme vesille. kesken kisaa meidät kuitenkin yllätti merisumu ja jouduimme keskeyttämään lähdön. odottelimme valmentajamme Juanin ribillä kunnes sumu lakkasi. Saimme kaksi lähtöä ja kun saavuimme rantaan kello oli jo yli kuusi.

Lauantai: Tänään lähdimme kisapaikalle niin että olisimme yhdeksältä vesivalmiina. Palaverin jälkeen pääsimmekin jo vesille. Ilma oli hyvä, eikä sumusta ollut tietoakaan. Kisasimme yhteensä neljä lähtöä, joten päivä oli tosi pitkä. Olimme todella väsyneitä kun vihdoin saavuimme rantaan.

Sunnuntai: Lähdimme samaan aikaan kun lauantaina. Saimme kisattua kolme lähtöä ja jo kello kahdelta pääsimme pois vesiltä. Kun kaikki oli pakattu traileria varten, lähdimme kohti palkintojenjakoa. Minä olin alle  13v sarjassa neljäs, sain myös vuoden

tulokas palkinnon, Aatos oli 17 . Muut meidän tiimissä olivat 13-15v sarjassa ja he sijoittuivat seuraavasti:

Teo 18, Vivi 20, Alex 26 ja Zelma 31.

  • Lily-Sofie Latvala, Opti Violet -team