OptiOrange Valencia 5-8.3.2020 ja leiri 1.3-4.3.

Ennen kisaa treenasimme viisi päivää. Ensimmäisenä treenipäivänä tuuli aika kovaa, joten minä ja Zelma vaihtelimme venettä. Toisena treenipäivänä tuuli niin kovaa, että emme päässeet purjehtimaan ollenkaan. Sinä päivänä harjoittelimme lähinnä teoriaa ja juoksimme. Kolmantena treenipäivänä olimme vesillä noin kaksi ja puoli tuntia, nimittäin silloinkin tuuli tosi kovaa ja valmentajamme Juan ei halunnut väsyttää meitä ennen kisaa. Neljäntenä treenipäivänä olimme vesillä todella pitkään, koska silloin tuuli aika sopivasti. Viimeisenä treenipäivänä tuuli todella kovaa, joten olimme vesillä vain reilun tunnin. Sen jälkeen valmistelimme rannassa veneet kisaa varten ja venyttelimme.

Ensimmäisenä kisapäivänä tuuli niin kovaa, että saimme vain yhden lähdön. Toisena kisapäivänä tuuli aika vähän, mutta saimme silti kolme lähtöä. Päivä oli todella pitkä. Kolmantena eli viimeisenä päivänä meidät oli jaettu tulosten perusteella kulta-hopea-pronssi ja – emerald fleetteihin ja kisasimme sitten niissä.

Reissu oli todella kiva ja opimme siellä paljon uusia asioita. Mukanamme oli viisi purjehtijaa muista seuroista: Solja, Oskar, Santeri, Atte ja Kaapo.

Kirjoittaja: Lily-Sofie Latvala OptiViolet-ryhmästä