HSS:n ja HSK:n Laser -harjoitusryhmä, luokassa uusille

HSS ja HSK perustavat harjoitusryhmän laser 4.7 ja radial purjehtijoille, jotka ovat uusia luokassa. Ryhmä on tarkoitettu urheilijoille, jotka ovat aloittaneet tai aloittamassa luokassa. Ryhmässä voi purjehtia sekä 4.7 ja radial rikillä. Ryhmän kautta on mahdollisuus nousta kauden aikana kovatasoisempaan Radial -ryhmään.

Ryhmää valmentavat muun muassa Juan Mazzini, Pietari Airakorpi ja Mikael Mustakallio. Laser ryhmän ohjelma sisältää kotimaan harjoitukset sekä kotimaan rankingsarjan. Ulkomaan kilpailut eivät kuulu harjoitusmakuun, mutta ne toteutetaan erillisinä projekteina, mikäli lähtijöitä on tarpeeksi. Ryhmä harjoittelee pääasiassa HSK:ltä käsin ja harjoitukset pidetään samaan aikaan Radial ryhmän kanssa. Harjoitukset aloitetaan huhtikuun puolen välin jälkeen ja treenit jatkuvat marraskuun loppuun asti. Ryhmän tarkemman kalenterin saat HSS:n Rosalta ja HSK:n Ristolta.

Harjoitusmaksu on 1.800 euroa. Harjoitusmaksu sisältää lajivalmennuksen ohjelman mukaisesti, valmennusveneen ja bensat, sekä trailerin käytön.

Ryhmään ilmoittaudutaan oman seuran kautta, seuran normaalin menetelmän mukaan. Ilmoittautumisaikaa on 22.3 asti. Sen jälkeen ryhmälle järjestetään infotilaisuus.