Juniorit avasivat kauden Espanjassa

Espanja, Torrevieja, 18.1-27.1 2020

Lauantaina tulimme Suomesta jonka jälkeen menimme yhteisasumukseen, jossa oli kaikki meidän joukkueen purjehtijat. Leiri alkoi ekasta päivästä eli sunnuntaista , silloin me purettiin veneet trailerista. Tämän jälkeen me trimmattiiin veneet, jonka jälkeen lähdimme vesille. Vesillä oli ihan hyvä tuuli joku 7 m/s ja puuskissa 9 m/s.

Toisena päivänä ei menty vesille koska oli myrsky, silloin meillä oli teoriaa. Kolmas päivä oli samanlainen. Neljäntenä päivänä me mentiin vesille ja ilmottauduttiin kisaan.

Sitten kisassa oli karsinta päivät (2 ekaa päivää ), jotka meni minun osaltani aika huonosti , koska sain kaksi black flagia ja purjehdin ne päivät huonosti. Sitten tuli kaksi viimeistä kisapäivää jolloin tuli loppu fleetit. Meidän joukkueesta Alex pääsi silver fleettiin ja me muut päästiin emerald fleettiin. Ekana loppu kisapäivänä ei purjehdittu, mutta toisena loppu kisapäivänä meni hyvin. Olin niissä lähdöissä jollain sialla 30. olin loppu tuloksessa 370/408. Helppoa oli saada hyvä startti ja vaikeaa oli olla olematta yli.

Meille tuli myös uusi valmentaja, joka oli tosi hyvä. Hänen ansiosta opin monta uutta trimmi ja purjehdus taktiikkaa. Sitten lähdettiin maanantaina Espanjasta takaisin Suomeen.

  • Aatos Järvinen, Opti Violet -team